Logies Rijnhoeve

Omgeving

Omgeving
Koudekerk a/d Rijn ligt in het "Groenehart" omringd door Amsterdam, Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam en Utrecht. Het is een bijzonder gebied, rijk aan natuur, water, oer-Hollandse weidelandschappen en cultuurhistorie. Land van Wijk en Wouden.

Het "Groene Hart" is ook uitstekend geschikt voor Wandel-, Fiets en Skeelerroutes. Fietsverhuur op 800 m.De grote Hollandse Plassen als het Braassemermeer, de kagerplassen, Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen laten het hart van bezitters van pleziervaartuigen sneller kloppen. Boten zijn nagenoeg in alle soorten en maten op de verschillende plassen te huur.

Om van nog meer water te kunnen genieten, de Noordzee badplaatsen Katwijk, Noordwijk en Scheveningen zijn binnen 30 autominuten te bereiken.

Voor de bloemenliefhebbers is een uitstapje naar het keukenhof in Lisse een echte aanrader.

Het "Groene Hart " herbergt een schat aan leuke restaurants, vaak niet groot maar knus, met een keur aan lekkernijen waarbij de specifieke streekproducten niet vergeten worden. Restaurants, bars en cafês waar u nog echt te gast bent en waar gezelligheid de boventoon voert. Er wordt een goede kwaliteit geboden tegen een scherpe prijs.

Omgeving
omgeving
Omgeving